Δήμητρα Νάνου – Υπ. Δήμαρχος Νέας Σμύρνης

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΝΟΥ

Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών

Συμπληρώθηκε ενάμισης χρόνος θητείας. Ενάμισης χρόνος ειλικρινούς, εξελικτικής και εποικοδομιτικής συνεργασίας με τους Δήμους που ανήκουν στη χωρική αρμοδιότητα της #Περιφερειακή_Ενότητα_Νοτίου τομέα_Αθηνών. Αυτό, άλλωστε, χρειάζονται και ζητούν από εμάς τους πολίτες.

Μέσα από έργα και δέσμες πρωτοβουλιών, παρεμβάσεων και εξωστρέφειας να παραμένουμε ευθυγραμμισμένοι με τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους. Προκειμένου να δίνουμε λύσεις, να φέρνουμε αποτελέσματα, μέσα από τα οποία να τους φέρνουμε πιο κοντά στην Περιφέρεια_Αττικής. και έτσι να διαμορφώνουμε τις συνθήκες για να γίνει η Αττική αυτό που θέλουν πραγματικά οι πολίτες της.

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη, για την εμπιστοσύνη, με την οποία με περιέβαλε και εξακολουθεί να με περιβάλλει.

Συνεχίζουμε.

#neaarxiattiki #DimitraNanou #stanotia


Facebook

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Τμήμα Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου ΘεσσαλονίκηςΑπεφοίτησα από το Τμήμα Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου ΘεσσαλονίκηςUniversité Paris I – Panthéon Sorbonne (Γαλλία) Université Catholique de Louvain, Louvain-La-Neuve (Βέλγιο)

Ολοκλήρωσα μεταπτυχιακές σπουδές αφενός στο Université Paris I – Panthéon Sorbonne (Γαλλία) από το οποίο έλαβα τον τίτλο D.E.A. de Droit francophone des affaires (Eμπορικό Δίκαιο), αφετέρου στο Université Catholique de Louvain, Louvain-La-Neuve (Βέλγιο) από το οποίο έλαβα τον τίτλο D.E.S. en Droit économique (Οικονομικό Δίκαιο). Μελέτησα ιδιαίτερα το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τις άμεσες επενδύσεις και την ανάπτυξη του κλάδου των τηλεπικοινωνιών

DG Research / Direction C: Competitive and Sustainable GROWTH C.O3 Administration and Finance

Συνεργάσθηκα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, DG Research / Direction C: Competitive and Sustainable GROWTH C.O3 Administration and Finance (1999)

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Είμαι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Ασκώ δικηγορία από το 2000 με ειδίκευση σε θέματα εργατικού δικαίου, δικαίου συμβάσεων και εταιριών.
Συνεργάζομαι με τη δικηγορική εταιρία «Μπακόπουλος Καθάρειος».
Διετέλεσα Νομική Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης από 11/2007 μέχρι 9/2009

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Πολιτική Διαδρομή

Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών – Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης

 • Εκλέχθηκα τρεις φορές Δημοτική Σύμβουλος Νέας Σμύρνης (δημοτικές εκλογές 2014, 2010, 2006)
 • Ορίσθηκα Αντιδήμαρχος Νομικών από 1.9.2016 και ήμουν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ν.π.δ.δ. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης» από τον 4/2017 μέχρι 8/2019.
 • Διετέλεσα Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τη διετία 2011-2012
 • Ήμουν τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για το 2013-2014.
 • Εκλέχθηκα Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ν.π.δ.δ. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης» για το 2015-2016
 • Ήμουν τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ν.π.δ.δ. «Εθνική Στέγη» για το 2015-2016
 • Διετέλεσα τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ν.π.δ.δ. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης» για το 2013-2014
 • Εκλέχθηκα αναπληρωματικό μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής το 2008-2010
 • Διετέλεσα τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ν.π.δ.δ. «Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης» την περίοδο 2006-2010
 • Συμμετείχα ως τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Αθηνών – Πειραιώς την περίοδο 2011-2014
 • Κατήλθα υποψήφια βουλευτής στην Β’ Εκλογική Περιφέρεια Αθηνών με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας (εθνικές εκλογές 2012, 2009)
 • Είμαι μέλος της Γραμματείας Κοινωνικής Συνοχής & Αλληλεγγύης της Ν.Δ.
 • Είμαι μέλος της Ε.Κ.Ο. Δικηγόρων Αθηνών
 • Στελέχωσα τη Γραμματεία Εκλογών της Ν.Δ. ενόψει των Ευρωεκλογών 2009

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνία

Παραλία Καλλιθέας – Μοσχάτου, Πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις – Κτίριο 210Α – ΤΚ 176 02

[email protected]

213 21 29 110, 101


Facebook