Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 8776 συμπολίτες μας που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, στάθηκαν στο πλευρό μας και στήριξαν την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από λίγους μήνες, για να πάμε τη Νέα Σμύρνη μόνο Μπροστά.

 

Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, χωρίς ακρότητες και οξύτητα.

 

Προβάλαμε ένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα, το οποίο πιστεύουμε ότι μπορεί να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας.

 

Μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης Κυριακής των εκλογών, απευθυνθήκαμε απευθείας στην κοινωνία των πολιτών και δεν ήλθαμε σε συνδιαλλαγή με άλλες παρατάξεις που έμειναν εκτός του δεύτερου γύρου, κάνοντας μυστικές συμφωνίες ερήμην των πολιτών.

 

Παρά το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε τις εκλογές, είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε.

 

Το μόνο που μας στεναχωρεί είναι ότι δεν καταφέραμε να πείσουμε ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας να προσέλθουν στην κάλπη και να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία. Η υψηλή αποχή πρέπει να μας προβληματίσει όλους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

 

Συγχαίρουμε τον κ. Γιώργο Κουτελάκη για την εκλογή του.

 

Από την 1η Ιανουαρίου 2024 θα δώσουμε από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης το δύσκολο αγώνα, για να επιβάλουμε, χωρίς φθηνούς λαϊκισμούς, με την υπεύθυνη στάση μας, την προώθηση λύσεων στα μεγάλα προβλήματα της Νέας Σμύρνης.

 

Η προσπάθειά μας να πάμε τη Νέα Σμύρνη μόνο μπροστά, συνεχίζεται.

 

Σας ευχαριστώ.