Παραδόθηκε προς χρήση στους πολίτες την Παρασκευή 23.10.2020 η πεζογέφυρα Αλίμου. Ένα έργο που πέρασε πολλά μέχρι να υλοποιηθεί και να παραδοθεί προς χρήση.
Προτεραιότητα για την #Περιφέρεια_Αττικής και προσωπικά για τον Περιφερειάρχη, κ. #GiorgosPatoulis, είναι η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και η προστασία της ζωής των πολιτών, η ασφάλεια και λειτουργικότητα του οδικού δικτύου που δεν θα κρύβει κινδύνους για πεζούς και οδηγούς.
Σημειωτέον ότι η κατασκευή της πεζογέφυρας Αλίμου αποτελεί τμήμα του έργου “Κατασκευή 6 πεζογεφυρών σε βασικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής” που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Αττική” 2014 – 2020″, ενώ δημοπρατήθηκε και εκτελείται από το Υπ. Υποδομών και Μεταφορών (φορέας υλοποίησης). Εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του έτους θα τοποθετηθεί ο μεταλλικός φορέας της πεζογέφυρας του Παλ. Φαλήρου.
Στη λιτή τελετή που οργάνωσε ο Δήμαρχος Αλίμου, κ. #ΑνδρέαςΚονδύλης, παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι από το Υπ. Υποδομών, ο Υπ. Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο βουλευτής Διονύσης Χατζηδάκης, ο δήμαρχος Παλ. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.

#neaarxiattiki #GiorgosPatoulis
#Περιφερειακή_Ενότητα_Νοτίου_Τομέα_Αθηνών
#DimitraNanou #stanotia
#ΔήμοςΑλίμου