Τον Οκτώβριο του έτους 2006 κατήλθα υποψήφια και εκλέχθηκα, μεταξύ άλλων, δημοτική σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη με το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα Σμύρνη – Νέα Σελίδα» και επικεφαλής τον κ. Στάθη Κούπα. Η δημοτική μας παράταξη, υποστηριζόμενη επισήμως από την κυβερνώσα παράταξη, ανανέωσε το πολιτικό σκηνικό του δήμου μας δίνοντας την ευκαιρία σε νέα και άφθαρτα πρόσωπα να στελεχώσουμε το ψηφοδέλτιό της.

Την 31.3.2009 οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας, κκ. Ανδρέας Πάγκαλης και Δημήτριος Μπίσαλας, ανακοίνωσαν την ανεξαρτητοποίησή τους. Η επιλογή τους σεβαστή. Εξάλλου, όταν διαταράσσεται η ισορροπία και χάνεται η σύμπνοια και συνοχή μίας ομάδας ανθρώπων που, όταν ξεκινά τη δράση της, διακατέχεται από κοινά οράματα και κοινούς στόχους, επέρχεται ρήξη. Το φορτισμένο πνεύμα της επιστολής ανεξαρτητοποίησης των συναδέλφων καθίσταται ευχερώς αντιληπτό. Πλην όμως αδυνατώ, προσωπικά, να παρακολουθήσω και να υιοθετήσω το λεκτικό της.

Η δημοτική παράταξη «Νέα Σμύρνη – Νέα Σελίδα» δημιουργήθηκε με σκοπό να συνδράμει, μεταξύ άλλων, στη χρηστή διακυβέρνηση του δήμου, τη διαχείριση της καθημερινότητας προς όφελος του πολίτη, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη που ζούμε, εργαζόμαστε και δραστηριοποιούμαστε. Οι προγραμματικές της εξαγγελίες υπαγόρευσαν τη δική μου εμπλοκή στην εκλογική διαδικασία και διαπνέουν την κριτική και τις δημόσιες παρεμβάσεις μου στα πλαίσια άσκησης του λειτουργήματος που μού εμπιστεύθηκαν οι συνδημότες μου.

Εμμένοντας στις αρχές και αξίες που με εμπνέουν και εφαρμόζω απαρέγκλιτα σε κάθε πτυχή της ζωής μου και σεβόμενη τους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους, θα συνεχίσω στο πλευρό αυτής της παράταξης με ήθος, συνέπεια και υπευθυνότητα το “έργο” που μάς ανατέθηκε και για το οποίο δεσμευθήκαμε.

Ας μην λησμονούμε ότι, οι συνθήκες, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί σε παγκόσμιο και σε εθνικό επίπεδο, επιβάλλουν ομοθυμία, ενότητα και συστράτευση. Επιβάλλουν να προτάσσουμε το δημόσιο συμφέρον και το κοινό καλό.