Και εγώ ατομικά, ως πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ο.Ν.Α. Νέας Σμύρνης και ως μέλος της παράταξης στην οποία ανήκω, αλλά και η παράταξή μας συνολικά, υποστηρίζουμε τις αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου, οι οποίες και στέφονται με επιτυχία και τυγχάνουν ευρείας αποδοχής.

Τα σχολικά πρωταθλήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας πρέπει να γίνουν θεσμός και να υλοποιούνται σε ετήσια βάση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καθιερωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία διεξαγωγής τους, η οποία θα γνωστοποιείται εγκαίρως στους Διευθυντές των σχολείων ώστε να εξασφαλίζεται η κατάλληλη προετοιμασία των μαθητών με τη συνδρομή των γυμναστών.

Κρίνω σκόπιμο να ενημερώνονται και τα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας για την εν λόγω διοργάνωση, ώστε στελέχη τους να παρίστανται στους αγώνες προκειμένου να παρακολουθούν και να εντοπίζουν «ταλέντα» που ενδεχομένως δεν έχουν εντοπίσει.

Προτείνω, τέλος, να γίνεται διάλεξη κατά τη διάρκεια των διοργανώσεων είτε από φορείς της πόλης μας είτε από αθλητές των σωματείων μας με αντικείμενο συζήτησης την αθλητική παιδεία και την καλλιέργεια του φίλαθλου πνεύματος στα παιδιά.

Με αυτόν τρόπο θα συμμετέχει ενεργά ο Δήμος στη δημιουργία σωστών φιλάθλων.