Φίλες και φίλοι,

Ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 υποστηρίξατε τον αγώνα της δημοτικής μας παράταξης και αγκαλιάσατε την ατομική μου προσπάθεια, μία προσπάθεια που διεξήχθη με πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας των δημοσιονομικών συνθηκών που υφίστανται στην Ελλάδα.

Η ανανέωση της εμπιστοσύνης σας προς το πρόσωπό μου επιβεβαιώνει τη βούλησή μου να συνεχίσω τη θητεία μου με ήθος, αξιοπρέπεια και καθαρότητα λόγου, αρχές που υπηρέτησα πιστά από το 2006 και εντεύθεν. Και αυτό προτίθεμαι να κάνω, σεβόμενη πάντα τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης, στην οποία ανήκω.

Το ηχηρό ποσοστό αποχής (άνω του 60%) και το υψηλό ποσοστό άκυρων και λευκών ψηφοδελτίων (περίπου 15%) που χαρακτήρισαν το εκλογικό αποτέλεσμα του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας, αποδεικνύουν την έντονη κοινωνική δυσαρέσκεια και απαξία προς το πολιτικό σύστημα. Αυτό το μειωμένης αντιπροσωπευτικότητας αποτέλεσμα των εκλογών σίγουρα δεν αποτελεί ευχάριστο οιωνό για την αυτοδιοικητική αναγέννηση που υποσχέθηκε ο «Καλλικράτης». Το ποσοστό συμμετοχής του εκλογικού σώματος στην πρόσφατη αναμέτρηση είναι αντιστρόφως ανάλογο του μεγέθους, της έκτασης και της οικονομικής διάστασης των προβλημάτων που καλούμαστε να διαχειριστούμε.

Μόνο με την ενεργό συμμετοχή όλων μας διαμορφώνουμε την τύχη και την προοπτική της πόλης μας και νιώθουμε συνυπεύθυνοι για το μέλλον της.

Πρέπει να πείσουμε ότι μπορούμε να βρίσκουμε κοινούς παρονομαστές, ώστε να υλοποιηθούν τα οράματά μας για την εξέλιξη της πόλης που μεγαλώσαμε, ζούμε και αγαπάμε.