Το 2006 με εμπιστευθήκατε και με εκλέξατε, αν και ήμουν νέα υποψήφια, Δημοτική Σύμβουλο στη Νέα Σμύρνη με την παράταξη του Στάθη Κούπα «Νέα Σμύρνη – Νέα Σελίδα».
Το 2010 οι αυτοδιοικητικές εκλογές διεξάγονται σε ένα καινοφανές οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον. Τα ασφυκτικά οικονομικά δεδομένα και οι νέες θεσμικές – δομικές αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επιβάλλουν στους Δήμους όλης της χώρας να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο δημιουργώντας ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, εξασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες, παρέχοντας ασφάλεια, προωθώντας υποδομές υψηλής περιβαλλοντικής αξίας.
Τούτο προσδοκώ και για το Δήμο Νέας Σμύρνης. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος ούτε απλός. Στο αυστηρό πλαίσιο του Μνημονίου η υποχρηματοδότηση των δήμων και των περιφερειών είναι δεδομένη. Οι συνθήκες απαιτούν στόχευση, ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, διαφάνεια και συνετή διαχείριση, σεβασμό στις διαδικασίες, μετρήσιμα αποτελέσματα.
Όλα αυτά αποτελούν μια πρόκληση, στην οποία εμείς οι νέοι άνθρωποι που ασχολούμαστε με τα κοινά του Δήμου μας, πρέπει να ανταποκριθούμε. Σας καλώ να στρατευθείτε μαζί μας στις 7 Νοεμβρίου όχι ως άκριτοι οπαδοί, αλλά ως συνειδητοποιημένοι ψηφοφόροι για να νοηματοδοτήσουμε μία νέα προοπτική, να σηματοδοτήσουμε μία νέα προσπάθεια.
Συνεχίζω την προσπάθειά μου στην αυτοδιοίκηση με όρους ηθικής ακεραιότητας και εντιμότητας, με αγάπη για τους συνδημότες μου, με διάθεση για προσφορά, σεβόμενη πρωτίστως την εμπιστοσύνη σας.
Διεκδικώ εκ νέου την ψήφο σας με καθαρή συνείδηση και δικαιωμένη για τις προσωπικές πολιτικές επιλογές και θέσεις της περιόδου 2006-2010.
Αναζητήστε τη δραστηριότητά μου στο website: www.dimitrananou.gr