Αν η κρίση που βιώνουμε στην Ελλάδα μπορεί να έχει θετικές προοπτικές, μία εξ αυτών είναι η ευκαιρία που μας δίνεται για αλλαγή νοοτροπίας και συμπεριφοράς, για σύνθεση αντί για διαίρεση, για λόγο ήπιο, ρεαλιστικό και πλουραλιστικό.

Αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα των συνθηκών και την αναγκαιότητα συνεννόησης, διαλόγου και ευρύτερων δυνατών συνεργασιών, συμμετέχω στο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών – Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο», του οποίου ηγείται ο νυν Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, κ. Σταύρος Τζουλάκης. Πρόκειται για διαπαραταξιακή πρωτοβουλία που υπήρξε αποτέλεσμα συμφωνίας κοινού πλαισίου αρχών, αξιών και θέσεων με γνώμονα τα αυτονόητα για κάθε κοινωνία που σέβεται τον εαυτό της.

Η «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών – Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο» απευθύνεται σε όλους τους δημότες, ανεξάρτητα από ιδεολογικές τοποθετήσεις, προσδοκώντας να συγκεντρώσει ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις. Με διαφορετική στρατηγική και ύφος στοχεύει να αλλάξει τις προοπτικές, τις συνθήκες, το παρόν και το μέλλον της πόλης μας.

Δημιουργία, Αποτελεσματικότητα, Κοινωνικό Πρόσωπο είναι το στοίχημα της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης. Αυτό είναι το τρίπτυχο για μία Τοπική Αυτοδιοίκηση που έχει αλλάξει και που καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα με λιγότερα χρήματα σε πλαίσιο διαφάνειας, χρηστής διαχείρισης, αξιοκρατίας.

Συνεχίζοντας τη διαδρομή μου στα κοινά, διεκδικώ εκ νέου την ψήφο σας παραμένοντας σταθερά προσηλωμένη στις αρχές της ηθικής ακεραιότητας και εντιμότητας, διαπνεόμενη από το ίδιο πνεύμα ανιδιοτελούς προσφοράς, σεβόμενη πρωτίστως την εμπιστοσύνη με την οποία με έχετε περιβάλλει από το 2006 μέχρι σήμερα.

Η ψήφος σας θα κρίνει την ποιότητα του παρόντος και του μέλλοντος της πόλης μας. Το όραμα για μία καλύτερη, ομορφότερη και πιο ανθρώπινη Νέα Σμύρνη παραμένει κυρίαρχο και η συσπείρωση δυνάμεων εγγυάται την υλοποίησή του!