Το 2006 με εμπιστευθήκατε και με εκλέξατε, αν και ήμουν νέα υποψήφια, Δημοτική Σύμβουλο στη Νέα Σμύρνη με την παράταξη του Στάθη Κούπα «Νέα Σμύρνη – Νέα Σελίδα».

Το 2010 οι αυτοδιοικητικές εκλογές διεξάγονται σε ένα καινοφανές οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον. Τα ασφυκτικά οικονομικά δεδομένα και οι νέες θεσμικές – δομικές αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επιβάλλουν στους Δήμους όλης της χώρας να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο δημιουργώντας ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, εξασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες, παρέχοντας ασφάλεια, προωθώντας υποδομές υψηλής περιβαλλοντικής αξίας.

Τούτο προσδοκώ και για το Δήμο Νέας Σμύρνης. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος ούτε απλός. Στο αυστηρό πλαίσιο του Μνημονίου η υποχρηματοδότηση των δήμων και των περιφερειών είναι δεδομένη. Ήδη έχει περικοπεί το 40% των κρατικών πιστώσεων, ενώ την τριετία 2011-2013 πρόκειται να περικοπούν περίπου 3,5 δισ.
Την αυτοδιοικητική περίοδο 2006-2010 αποδείξαμε, από τη θέση της αντιπολίτευσης, ότι:

1ον Σεβόμαστε το δημόσιο χρήμα. Απαιτούμε διαφάνεια στις διαδικασίες, τις επιλογές και τις αποφάσεις, λογοδοσία προς τον πολίτη, ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Συγκεκριμένα:

Απαιτήσαμε να γνωρίζουμε για κάθε ευρώ που δίνουμε τι επιστρέφεται σε εμάς ανταποδοτικά και τι χάνεται σε σπατάλες, αδιαφανείς γραφειοκρατικές διαδικασίες, κακοδιαχείριση. Προτείναμε να συσταθεί επιτροπή ή έστω, να παρακολουθείται από ορκωτό ελεγκτή σε τακτά διαστήματα η πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού, προκειμένου να γίνονται άμεσα τυχόν απαραίτητες διορθωτικές – βελτιωτικές κινήσεις και να ενημερώνεται σχετικώς το δημοτικό συμβούλιο σε τακτική βάση.

src=../../UserFiles/Image/orange_arrow.jpg