Ξεκίνησε στις 3.3.2021 ο 2ος κύκλος του επιχειρησιακού προγράμματος διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, μέσω του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), σε 11.798 συνολικά ωφελούμενους των Δήμων της #Περιφερειακή_Ενότητα_Νοτίου_Τομέα_Αθηνών. Ο αριθμός των αιτήσεων των δικαιούχων του ΚΕΑ ανήλθε σε 6.476 και σε αυτή την διανομή στα είδη παντοπωλείου, βασικής υλικής συνδρομής, νωπά είδη και είδη οπωροπωλείου έχουν προστεθεί και βρεφικά είδη. Θυμίζουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι ο Επικεφαλής Εταίρος και φέρει την ευθύνη για την υλοποίηση της Πράξης για 4 Κοινωνικές Συμπράξεις. Η διαδικασία εξελίσσεται πειθαρχημένα, με τήρηση αυστηρά του ωριαίου προκαθορισμένου προγράμματος και των οδηγιών και μέτρων προστασίας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. #GiorgosPatoulis, έχει δεσμευτεί ότι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία κανένας πολίτης δεν θα νιώθει μόνος του. Η #ΠεριφέρειαΑττικής θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα κάθε ευάλωτο συνάνθρωπό μας.
Στις φωτογραφίες με τον Δήμαρχο ΕλληνικούΑργυρούπολης, κ. #ΓιάννηΚωνσταντάτο, τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, κ. #ΓιάννηΦωστηρόπουλο, και τον Αντιδημάρχου Παιδείας, κ. #ΜιχάληΜιχαηλίδη, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Αγίου Δημητρίου, κ. #Μπέλλο και τους Αντιδημάρχους Αλίμου, κ. #ΝίκοΑλεξόπουλο και #ΑναστασίαΣιμιτροπούλου.
Μέχρι σήμερα η διανομή ολοκληρώθηκε σε:
?Δήμο Αγίου Δημητρίου ➡️ 3.3 (Θεομήτορος 72). Εξυπηρέτηση 1.033 ωφελουμένων.
?Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης➡️ 4.3 (πρώην Δημαρχείο Ελληνικού Πλατεία Αγίας Τριάδας). Εξυπηρέτηση 834 ωφελουμένων.
?Δήμο Αλίμου ➡️ 4.3 Ελ. Βενιζέλου 17 (Β΄ ΚΑΠΗ Αλίμου). Εξυπηρέτηση 539 ωφελουμένων.
?Δήμο Παλαιού Φαλήρου ➡️ 5.3 (κλειστό γυμναστήριο #ΣοφίαΜπεφόν). Εξυπηρέτηση 602 ωφελουμένων.
#neaarxiattiki #GiorgosPatoulis
#DimitraNanou #stanotia
#Περιφερειακή_Ενότητα_Νοτίου_Τομέα_Αθηνών
#ΔήμοςΑγίουΔημητρίου #ΔήμοςΕλληνικούΑργυρούπολης #ΔήμοςΑλίμου #ΔήμοςΠαλαιούΦαλήρου