Στις 29.11.2019 ολοκληρώθηκε το 3ο φεστιβάλ αθλητισμού κωφών που είχε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Πλημμύρισε από ανθρωπιά, ευαισθησία και τρυφερότητα. Ο αθλητισμός άνοιξε για άλλη μία φορά την μεγάλη αγκαλιά του, στην οποία χωράμε όλοι! Αυτή τη φορά τιμώμενα πρόσωπα ήταν μαθητές από το νηπιαγωγείο μέχρι και το λύκειο που έχουν προβλήματα ακοής. Όμως, και τι εγινε; Η αγάπη τους για τον αθλητισμό, η δίψα τους για ζωή δεν τους εμποδίζει να δραστηριοποιηθούν σε όποιο αγώνισμα και άθλημα επιθυμούν. Υποκλίνομαστε στο μεγαλείο της θέλησής σας. Συγχαίρουμε αθλητές, προπονητές και όλους τους παράγοντες που υποστηρίζουν αυτό το τρυφερό κομμάτι του αθλητικού κινήματος. Σας υποσχόμαστε ότι θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή μας.
Τα αθλήματα στα οποία συμμετέχουν κάθε χρόνο οι μσθητές; Πινγκ πονγκ, στίβος, ξιφασκία, ιστιοπλοΐα, bowling, badminton, τοξοβολία, κωπηλασία.
#ΣΕΦ #neaarxiattiki #GiorgosPatoulis #StavroulaAntonakou #peiraias #DimitraNanou #stanotia #ελληνικηομοσπονδιααθλητισμουκωφων