Συνιστάται στους πολίτες να αποφεύγουν μετακινήσεις που κρίνονται επικίνδυνες, εξαιτίας της ολισθηρότητας των δρόμων και του ισχυρού παγετού που επικρατεί στην Αττική.
Κατ’ εντολήν του Περιφερειάρχη Αττικής, #ΓιώργουΠατούλη και υπό το συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, κ. #ΒασίληΚόκκαλη, ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας, καταβάλλοντας υπερπροσπάθεια, κράτησε ανοιχτό το οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της. Ο μηχανισμός παραμένει επί ποδός σε όλη την Αττική και παρεμβαίνει όπου απαιτείται για την προάσπιση της ασφάλειας και την διευκόλυνση των πολιτών, συνδράμοντας και σε σημεία εκτός αρμοδιότητάς της.
Η #Περιφέρεια_Αττικής έχει διαθέσει πάνω από 100 μηχανήματα (χωματουργικά, φορτωτές, γκρέιντερ) που επιχειρούν όπου εντοπίζονται προβλήματα, ενώ διέθεσε στους Δήμους και έριξε στις οδικές αρτηρίες της Αττικής πάνω από 5.000 τόνους αλατιού για τη διαχείριση της πρωτοφανούς κακοκαιρίας.
Παρακολουθούμε και ενημερώνουμε για την κατάσταση του οδικού δικτύου, τον Περιφερειάρχη, κ. Γ. Πατούλη, και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, κ. Β. Κόκκαλη. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας των Δήμων που βρίσκονται, επίσης, σε πλήρη επιφυλακή.
(ΥΓ: Οι φωτογραφίες ελήφθησαν νωρίς το πρωί από το οδικό δίκτυο της Περιφερειακή_Ενότητα_Νοτίου_Τομέα_Αθηνών)
#neaarxiattiki #GiorgosPatoulis
#Περιφερειακή_Ενότητα_Νοτίου_Τομέα_Αθηνών