Ξεκινήσαμε για τους άστεγους που βρίσκουν “καταφύγιο” στους Δήμους της #Περιφερειακή_Ενότητα_Νοτίου_Τομέα_Αθηνών πρόγραμμα διενέργειας μοριακών τεστ ανίχνευσης κορωνοιού. Η πρότασή μας έτυχε της εγκρίσεως του επικεφαλής του Κέντρου Επιχειρήσεων της #Περιφέρεια_Αττικής και του #ΙατρικούΣυλλόγουΑθηνών, Δρ. #ΠάνουΕυσταθίου, ο οποίος συντονίζει και εποπτεύει όλο το πλέγμα των προληπτικών δράσεων από την αρχή της εκδήλωσης της πανδημίας. Έτσι στις 19.2.2021 βρέθηκε στο #ΠολιτιστικόΚέντροΦΛΟΙΣΒΟΣ του #ΔήμοςΠαλαιούΦαλήρου
το εξειδικευμένο δυναμικό των Κινητών Ομάδων Επίσκεψης στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) της #Περιφέρεια_Αττικής και του #ΙατρικούΣυλλόγουΑθηνών, που προέβη σε λήψη δείγματος ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος των συνανθρώπων μας που ανήκουν σε αυτή την ευαίσθητη και ευάλωτη κοινωνική ομάδα.
Στόχος μας η πρόληψη και η θωράκιση της υγείας σε τοπικό επίπεδο, με την μέριμνα για τους αστέγους να αποτελεί επίσης σημαντικό στοιχείο στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.
Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. #ΓιάννηςΦωστηρόπουλος, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κ. #ΓιάννηςΑρκουμάνης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής της #Περιφερειακή_Ενότητα_Νοτίου_Τομέα_Αθηνών, κ. #ΝίκοςΣοφός, η ιατρός από την ίδια Διεύθυνση, κ. #ΑργυρούλαΑργύρη, η κοινωνική λειτουργός του Δήμου, κ. Φανιδάκη.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση και την πολύ καλή μεταξύ μας συνεργασία. Θα ακολουθήσουν οι λοιποί Δήμοι της Περιφερειακής μας Ενότητας.
#neaarxiattiki #GiorgosPatoulis
#DimitraNanou #stanotia #Περιφερειακή_Ενότητα_Νοτίου_Τομέα_Αθηνών
#ΚΟΕΣ #ΙΣΑ