Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της #Περιφέρεια_Αττικής για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων χιονόπτωσης και παγετού, εξαιτίας της επικείμενης κακοκαιρίας “Μήδεια”, κατ’ εντολήν του Περιφερειάρχη, κ. #GiorgosPatoulis.
❄️ Στην #Περιφερειακή_Ενότητα_Νοτίου_Τομέα_Αθηνών πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, με τηλεδιάσκεψη, προκειμένου να “επικαιροποιήσουμε” όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς τον συντονισμό των ενεργειών μας.
❄️ Ενηνερωθήκαμε μεταξύ άλλων από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, κ. #ΒασίληςΚόκκαλης, και τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας Κεντρικού, Βόρειου, Νότιου και Δυτικού Τομέα, κ. #ΑναστάσιοςΧαχλάκης, για τα σημεία απόθεσης αλατιού για τις ανάγκες αποχιονισμού, καθώς και για τα σημεία πού θα είναι “ακροβολισμένα” τα εκχιονιστικά μηχανήματα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των Δήμων της Περιφερειακής μας Ενότητας, εάν και εφόσον απαιτηθεί.
❄️ Έχει ληφθεί πρόνοια από τους οικείους Δήμους για τους θερμαινόμενους χώρους που θα διατίθενται για τους άστεγους τις προσεχείς μέρες.
❄️ Αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ακολουθώντας τα μέτρα αυτοπροστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δώσει οι ειδικοί.
#neaarxiattiki #GiorgosPatoulis
#Περιφερειακή_Ενότητα_Νοτίου_Τομέα_Αθηνών
#DimitraNanou #stanotia