Στις 11.9.2020 η #Περιφέρεια_Αττικής και ο #Δήμος_Αλίμου συνδιοργάνωσαν στο #Cine_Alimos» τη συναυλία «Μουσικό ταξίδι στον έναστρο ουρανό».
Η σολίστ πιάνου #Μιμή_Ρουφογάλη και η ηθοποιός – ερμηνεύτρια #Ευτυχία_Μοσχάκη, με αφοσίωση και αγάπη για την τέχνη που υπηρετούν, “πάντρεψαν” αρμονικά την μουσική και τα τραγούδια μεγάλων συνθετών ενδ. των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζου, Πλέσσα με μικρά αποσπάσματα ποίησης των Λουντέμη, Ρίτσου, Σεφέρη, Ελύτη, Δημουλά, Γκάτσο και άλλων.
Η #Περιφέρεια_Αττικής αναδεικνύει τον πολιτισμό σε βασικό πυλώνα της πολιτικής της, έχοντας εντάξει με προσωπικό ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. #GiorgosPatoulis, 150 καλλιτεχνικές προτάσεις στο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι 2020, σε συνεργασία με περισσότερους από 40 Δήμους της Αττικής, και υποστηρίζοντας 400 περίπου καλλιτέχνες.
Μετά την ισχύ των αυξημένων περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του Covid-19 οι προγραμματισθείσες εκδηλώσεις πρόκειται να προβληθούν μέσω live streaming.